![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
|
#181 |
|
Legionista
|
Chyba nie ma czego zalowac
![]() |
|
|
|
|
|
#182 |
|
Legionista
|
A wiadomo kiedy debiut tej reklamy (Warka) w TV?
![]()
|
|
|
#183 |
|
Legionista
|
Pewnie niebawem.
|
|
|
#184 |
|
Legionista
|
2p Studio PILNE: Potrzebujemy 10 statystów w typie "kiboli". Zgłoszenia wraz ze zdjęciem prosimy wysyłać na adres agencja@2p-studio.com W TYTULE WIADOMOŚCI KONIECZNIE PROSZĘ WPISYWAĆ "KIBOLE"
BARDZO PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
#185 |
|
Legionista
|
siema siema. jestem tu nowy to moj 1 post ale temat mi akurat pasuje
aktualnie szukam pracy i to tak na juz jestem studentem dziennym na 3 roku stoudiow inżynierskich. Pracowac moge 1-2 dni w tyg oraz weekendy. wiec da sie ustalic jakies dni pracy. Wczesniej pracowalem jako koordynator ds. promocji w jedenj z agencji reklamowych. Mile widziane oferty w poprzedniej branży ale nie odrzuce innych ofert ;P jakby co prosze o pm, prześle jakies cv ![]() Pozdrawiam i sorry za off |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Legionistka
|
Siema koledzy i koleżanki po szalu. Pisze bo kto pyta nie błądzi, właśnie zostałam bez pracy. mam 26 lat, 5-letnie doświadczenie w handlu, jestem otwarta, komunikatywna i nie głupia. Uczę się nowych rzeczy bardzo szybko, komputer i inne urządzenia biurowe nie są mi obce. Jak byście coś wiedzieli dajcie znać bo mam nóż na karku w postaci 7-latka na karku. Pozdrawiam
|